HIGHLAND INDOOR TOURNAMENT 

DE IDEALE VOORBEREIDING OP HET NK MET TEAMS UIT BINNEN- EN BUITENLAND

Op het Highland Indoor Tournament strijden iedere dag 6 jongens en 6 meiden tophockey jeugdteams (O12 – O18 leeftijd) voor toernooiwinst ter voorbereiding op de zaalcompetitie en eventueel het daarop volgende NK. Ieder team speelt 5 wedstrijden, waarbij de deelnemende teams niet alleen op sterkte maar ook op een mix van districten geselecteerd worden. Het toernooi is alleen voor eerste zaalteams en niet voor combinatie teams.

Na elke wedstrijd is er een onafhankelijke shoot-out competitie. In deze shoot-out competitie belonen wij de beste keeper en keepster met een prijs.

DIRECT INSCHRIJVEN

WIJ BELOVEN

  • hét indoor hockeytoernooi voor topjeugdteams
  • 5 verschillende tegenstanders
  • tegenstanders uit verschillende districten / buitenland
  • een aparte shoot-out competitie
  • ideale accommodatie in Berkel en Rodenrijs
  • gemakkelijk bereikbaar, genoeg parkeerruimte en catering aanwezig
DIRECT INSCHRIJVEN

De dag is compleet verzorgd met o.a. een tas met tussendoortjes en een goede, bewuste lunch verzorgd door Charlie’s Eetcafé. De eerste wedstrijden starten om 9:00 uur en de dag eindigt om 17:00 uur met de prijsuitreiking. Er zijn zowel team- als individuele prijzen te winnen. Teams die van ver of uit het buitenland komen starten zo laat mogelijk. Alle D- en C-teams dienen een eigen scheidsrechter mee te nemen. De kosten voor het toernooi bedragen 275 euro, uitgaande van 9 spelers, 2 begeleiders en een scheidsrechter. Elke extra speler kost 10 euro.

Teams die in eerdere edities sterk presteerde of in de hoogste competitieklassen spelen kunnen eerder bevestigd worden. We raden teams, gezien de populariteit van ons toernooi, dan ook aan niet te lang te wachten met inschrijven. De inschrijvingen sluiten op 11 november, waarna de deelnemende teams bekend worden gemaakt.

Foto’s van eerdere edities zijn in onze fotomap en op onze instapagina te vinden.

ONZE DATA

De toernooien worden gehouden op de volgende data voor teams uitkomend in de zaal toppoules, overeenkomend met onderstaande veldklassen:

O12-jeugd – 5 januari 2024: 1e klasse (voorheen ’topklasse’)
O14-jeugd – 3 januari 2024: Super C en IDC
O16-jeugd – 4 januari 2024: Landelijk
O18-jeugd – 2 januari 2024: Landelijk en Super A

Niveau buitenlandse team: 1e divisie (O12 t/m O19-jeugd).

DIRECT INSCHRIJVEN

Winnaars  2022/2023

  • Huizen MO18-1 & NL Dames Team
  • hdm MO16-1 & Victoria JO16-1
  • hdm MO14-1 & Rotterdam JO14-1
  • Rotterdam MO12-1 & hdm JO12-1
De winnaars van vorige edities zijn onderaan deze pagina te vinden.