INSCHRIJVEN

VOOR HIGHLAND HOCKEY MINI CAMP

Ben jij al vaker bij ons geweest en in bezit van een goed zittend Highland Hockey shirt? Dan heb jij nu de mogelijkheid om te kiezen voor een Highland Hockey pet of Highland Hockey sokken in plaats van een nieuw shirt! Zorg dat je hieronder de maat opgeeft voor een Highland Hockey shirt of kiest voor een Highland Hockey pet of Highland Hockey sokken, dan weten wij wat je graag wilt ontvangen.

Mocht het formulier hieronder niet helemaal goed werken of heeft u nog vragen? Mailen kan altijd naar info@highlandhockey.nl.

LET OP (UPDATE 23 MEI 2023)
Door de vele aanmeldingen voor de Highland Hockey kampen voor aankomende zomervakantie is er vanaf 23 mei helaas een tijdelijke stop voor directe deelname. Inschrijven kan gewoon nog, maar je wordt nog even op de wachtlijst geplaatst. We hopen snel duidelijkheid te krijgen of we de kamp grootte voor zowel het Highland Hockey Summer Camp (overnachting kamp) als Highland Hockey Mini Camp (dagkamp) uit kunnen breiden en alle enthousiaste hockeyers vanaf de wachtlijst gewoon te kunnen plaatsen.


    Kamp: HBR - MeiHBR - Zomer

    Maat shirt: nvt116128140152XSSML

    Maat sokken of pet (alleen kiezen als je al een goed shirt hebt):nvtpet27-3031-3536-40    Bij deelname aan het kamp, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wij streven ernaar om binnen 24 uur op uw inschrijving te reageren. Onze mails belanden mogelijk in uw spam box, vergeet deze niet te controleren.