THUNDERSPORTS HIGHLAND INDOOR CAMP

2 DAGEN LANG JE ZAALTECHNIEK VERBETEREN MET TOPHOCKEYERS

Ben jij dol op zaalhockey en wil je het zaalseizoen goed beginnen? Dan is het Thundersports Highland Indoor Camp iets voor jou. Tijdens het zaalkamp wordt er keihard getraind aan jouw zaalhockey technieken. De trainingen staan onder begeleiding van ervaren trainers en hoofdklasse spelers. Jochem Bakker, aanvoerder van het zaalteam van Rotterdam en daarnaast speler in het Nederlands Elftal Zaal, zal van de partij zijn.  Door verschillende uitdagende trainings- en wedstrijdvormen leer jij in 2 dagen hockeyen als een echte international.

DIRECT INSCHRIJVEN

WIJ BELOVEN

  • een uniek en uitdagend 2-daags tophockey kamp
  • training van Jochem Bakker en andere tophockeyers
  • persoonlijke en deskundige aandacht gedurende trainingen
  • een gratis Thundersports thermo shirt
  • interactieve sessie en spel met de tophockeyers
DIRECT INSCHRIJVEN

Elke dag staan er 2 trainingssessies op het programma. Deelnemers maken kennis met alle facetten van het zaalhockey en zullen zich op zowel technisch als tactisch vlak ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en hockeyniveaus: voor ieder is er voldoende uitdaging!

Door nauw contact met de tophockeyers, krijgen deelnemers de kans om alles te weten te komen over het leven als professional. Daarnaast ontvangt iedereen een gratis Thundersports thermoshirt. Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in! 

DETAILS

Data 2019 worden later bekend gemaakt 
DIRECT INSCHRIJVEN